martes, 15 de mayo de 2018

CONFERÈNCIA 2/5/2018


En aquesta conferència van vindre dos mestras d'infantil a parlar de la seua experiència al col·legi Miguel Hernández d'Elx. Van contar cóm es el dia a dia a una escola que aplica un programa de d'immersió lingüística.

Ens van explicar el que és l'entrada amable, la qual és una metodologia per la que els xiquets i xiquetes poden començar el dia d'una manera autònoma i divertida, mirant i preguntant als mestres com estàn, etc. L'entrada amable es posa en pràctica dels 3 anys fins a sisè, encara que es fa de manera diferent en una etapa que en una altra.

També ens van explicar que en aquest col·legi porten molt de temps treballant mitjançant tallers i projectes, en els quals són els xiquets i xiquetes els que trien el tema, d'aquesta manera els motiva i treballen i aprenen millor i més agust.

La conferència em va agradar molt, a més es va fer molt amena, ja que es va parlar d'experiències reals, i nosaltres, com a futurs docents, vam poder veure cóm es i cóm es treballa a una escola real amb un programa d'immersió lingüística. Dir tambñe que van estar posant videos i fotos del seu cole durant tota la xarrada i això va fer que fora més entretinguda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario